ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η Marisol συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρείες courier με σκοπό, τα δέματα να παραδίδονται άμεσα και με ασφάλεια σε σένα που ψωνίζεις δημιουργίες με άποψη!

Ο χρόνος που χρειάζεται για να παραλάβεις την αγαπημένη σου δημιουργία είναι χρόνος ετοιμασίας και χρόνος Αποστολής.

Χρόνος Ετοιμασίας: O χρόνος που σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζονται οι δημιουργοί μας για να φτιάξουν το ξεχωριστό αντικείμενο που παρήγγειλες μπορεί να είναι και 4 έως 5 εργάσιμες ημέρες... πολλές φορές ο χρόνος αυτός είναι μηδενικός, καθώς η δημιουργία είναι άμεσα διαθέσιμη.

Χρόνος Αποστολής: Ο χρόνος που χρειάζονται οι συνεργάτες μας για να παραλάβουν το δέμα από το δημιουργό και να το παραδώσουν στην πόρτα σου κυμαίνεται από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση με το που πραγματοποιηθεί η αποστολή του δέματός σου λαμβάνεις email.

Μεταφορικά

Εντός Ελλάδας:

  • Για παραγγελίες από 20€ και πάνω: τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!
  • Για παραγγελίες κάτω των 20€: 4 ευρώ για την απλή αποστολή ανεξάρτητα από το πόσα προιόντα έχεις επιλέξει για την αττική.
  • Για επαρχία νησιά ή δυσπρόσιτες περιοχές 5 ευρώ για την απλή αποστολή έως 2 κιλά ανεξάρτητα από το πόσα προιόντα εχεις επιλέξει, κάθε extra κιλό συνοδεύεται από 1,5 ευρώ χρεώση.

Στη Κύπρο:

12 Ευρώ για την κάθε απλή αποστολή μέχρι 2 κιλά κάθε extra κιλό συνοδεύεται από 2 ευρώ χρέωση. Ημέρες παράδοσης 4 έως 8 εργάσιμες.

MARISOL | ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ

Δημιουργίες με αγάπη απο τη marisol για όλες εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε…dual.design